Η εταιρεια

Εταιρικό προφίλ σε pdf
01Η εταιρεία Σ. Ι. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 1986 από τον Σπύρο Θάνο – Πρόεδρο της εταιρείας μέχρι και σήμερα.

Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Αρχαία Κόρινθο και σε 10.000 m2 στεγασμένου χώρου σε σύνολο οικοπέδου 50.000 m2 λειτουργεί, από το 1995, πύργος ξήρανσης, προσφέροντας στην αγορά απορρυπαντικών προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Αιγάλεω Αττικής επί της οδού Δαρδανελλίων 20, σε ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με το οργανωμένο δίκτυο διανομής, με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα προς όλους τους πελάτες μας από την αποθήκη με έδρα επίσης το Αιγάλεω, επί της οδού Κουντουριώτου 1 και Δαρδανελλίων.

H πολυετής εμπειρία και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών κι επιστημονικών εξελίξεων μας επιτρέπουν να πρωτοπορούμε στην παραγωγή και στο σχεδιασμό, τόσο των δικών μας επώνυμων προϊόντων, όσο και των προϊόντων για λογαριασμό τρίτων.

05Στο εργοστάσιο της Σ. ΘΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τις απαραίτητες υποδομές που διαθέτει, μπορούν να παραχθούν όλες οι μορφές των απορρυπαντικών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων, τις οποίες, απαιτεί η σύγχρονη αγορά.

Το εργοστάσιο διαθέτει πλήρες χημικό και μικροβιολογικό εργαστήριο, καθώς και τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα, διασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και ποιότητας προϊόντων .

Το έμπειρο επιστημονικό, προσωπικό του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με το μάρκετινγκ πειραματίζεται διαρκώς σε νέα διαφορετικά projects. Η ομάδα, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της αγοράς ανανεώνει τη γκάμα των προϊόντων της, εμπλουτίζοντάς την με προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Το εργοστάσιο μας πληροί τις προδιαγραφές του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας κατά:

ΕΝ ISO 9002
Close Comments